Zoeken in datasets

Zoek in ...
Browse in ...

3TU.Datacentrum...

3TU.Datacentrum beschikt over de kennis, ervaring en de middelen om onderzoeksdata op een systematische, veilige en nauwkeurige wijze op te slaan. 3TU.Datacentrum biedt onderzoekers:

  • Een langetermijnarchief voor wetenschappelijke onderzoeksdata
  • Permanente toegang tot onderzoeksdata, en middelen voor het hergebruik hiervan
  • Advies en ondersteuning met betrekking tot databeheer

3TU.Datacentrum biedt momenteel plaats aan duizenden datasets. Met behulp van de browser kunt u voorbeelden van datasets bekijken.

Wat kunnen wij voor u doen?

Door uw data in onze database te deponeren krijgen uw onderzoeksresultaten meer zichtbaarheid; uw data krijgen een DOI (digital object identifier) toegewezen, en de metadata worden aan opslagnetwerken gekoppeld.

Uit onderzoek is gebleken dat gekoppelde publicaties vaker worden geciteerd dan publicaties zonder link naar de onderliggende data. Door uw onderzoeksdata in het archief van 3TU.Datacentrum op te slaan, kunt u het hergebruik van uw data voor nieuwe onderzoeksvragen of verificatie stimuleren.

3TU.Datacentrum is altijd op zoek naar wetenschappers en onderzoeksgroepen die hun datasets in ons archief willen opslaan. We horen graag van u!

Symposium 2014


Twitter: 3TU.Datacentrum
3TU.Datacentrum

Dataset 'Vragenlijst expertisegebieden binnen docentberoep' promotieonderzoek A.vdWant @TUeindhoven nu online data.3tu.nl/repository/uui…

3TU.Datacentrum maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten